Šut karta za Džana Jamana: Prelepa italijanska voditeljka ostavila turskog glumca

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 14:11

Šut karta za Džana Jamana: Prelepa italijanska voditeljka ostavila turskog glumca

Italijanski mediji ne prestaju da pišu o raskidu ovog atraktivnog para.

Čuveni turski glumac Džan Jaman, koga trenutno gledamo u seriji "Sanjalica" navodno je dobio "šut-kartu" od svoje devojke, italijanske sportske novinarke Dilete Leote.

Kao razlog navodi se Džanova ljubomora, a kako ističe italijanska štampa, Turčin je burno reagovao na to što je Leota delila provokativne fotografije na društvenim mrežama, navodi Novela 2000.

"Nije mogao da sakrije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljubomoru, nije mogao da podnese da muškarci gledaju njegovu devojku", glasilo je obaveštenje o ovom raskidu.

Atraktivna plavuša koju prati skoro 8 miliona, poznata je po svojoj profesionalnosti, ali i po tome što mami uzdahe svojom pojavom.

Novinar Santo Pirota je otkrio da je Leota odbila da sa glumcem putuje u Tursku i tamo upozna njegove roditelja: "Razišli su se, a Leota je stala na kraj ovoj priči. Njegova ljubomora nije mu nikako pomagala. Smatrao je da su njene fotografije na društvenim mrežama previše provokativne", naglasio je Pirota.

Podsetimo, početkom godine mediji su lepu Italijanku dovodili u vezu sa fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem. Ubrzo posle toga, Dileta Leota je potvrdila da je u vezi sa turskim glumcem Džanom Jamanom i tako ponovo zainteresovala javnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.