Supruga slavnog glumca podnela zahtev za razvod braka posle 43 godine: Razumeće se sa ljubavnicom

Izvor: B92, 08.Okt.2023, 22:47

Supruga slavnog glumca podnela zahtev za razvod braka posle 43 godine: "Razumeće se sa ljubavnicom"

Supruga glumca Lua Ferinja (71), poznatom po ulozi u "The Incredible Hulk" podnela je zahtev za razvod posle 43 godine braka navodeći u tim dokumentima da se on razmeće ljubavnicom dok nju drži zarobljenu u nasilnom braku i da je kontroliše nakon što je njoj dijagnostikovana demencija. U sudskim spisima potvrđuje se da je Karli Feranjo (71) dijagnostikovana demencija, ali njen advokat i lekar ističu da je ona godinama izražavala želju da se razvede i da može da razume tu odluku. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Supruga poznatog glumca predala je zahtev za razvod sudu u Kaliforniji tvrdeći da želi da zaustavi njegovu nameru da preuzme kontrolu nad njenim poslovima.

Lu Feranjo rekao je na sudu da je bolest njegove supruge napredovala pa je optužio njihovu ćerku (42) "zlostavljanje starijih osoba" jer je pokušala da odevde majku u banku, kako bi Karla podigla 500.000 dolara. Kao odgovor tome Karla sada tuži supruga da je u tajnosti preuzeo kontrolu nad njihovim zajedničkim finansijama i da ju je držao fizički izolovanom kko bi je sprečio da se razvede od njega.

U dokumentima se ističe da glumac ima vanbračnu aferu sa ženom po imenu Lisa, "sa kojom provodi većinu vremena, putuje svuda i razmeće se sa njom, čak i i pred Karlom u njihovoj kući".

"Iako njegova nevera možda nije zlostavljanje, kada se naljutim na njega jer je ona tu, on me zastrašuje, unosi mi se u lice i koristi to što je mnogo krupniji od mene, podseća na to da je on Hulk, a ja sam sitnija, plaši me tera me da mu se pokorim", istakla je i dodala da muž viče na nju, govori joj užasne stvari - između ostalog da mu je uništila život i da mu nije stalo do nje.

Lu Feranjo je bivši bodibilder koji se takmičio protiv Arnolda Švarcenegera. Njegov advokat rekao je da je glumcu najvažnije da njegova supruga bude dobro:

"Sve zabrane prilaska koje su nedavno spomenute u novinama, suspendovane su na osnovu njihovog dogovora. Lu i Kara su pristali na posredovanje putem advokata i Lu se nada da će se naći rešenje. On traži privatnost za sve članove porodice u ovom momentu".

Sa druge strane, Karlini advokati poruči su da je glumac smislio makijavelistički plan da suprugu drži u braku i kontroliše njihovu imoninu u koju spada i vila u Kaliforniji od 2.9 miliona dolara kupljena 2019. godine. Prema zakonu u Kaliforniji, sva imovina stečena u braku ili kupljena u braku, deli se na ravne časti između supružnika.

Na videlo su isplivale i poruke glumca i njegove ćerke u kojima joj on piše da Karla traži rauvod unazad godinu dana. "Ona mi može oduzeti kuću, ona želi da mi oduzme moj prekrasni dom", žali se on u tim porukama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.