Supruga nije oduševljena: Sin Hjua Hefnera prodaje 18+ fotografije da bi kupio Pokemon karte

Izvor: B92, 17.Jun.2023, 08:02

Supruga nije oduševljena: Sin Hjua Hefnera prodaje 18+ fotografije da bi kupio Pokemon karte

Hju Hefnerov sin Marston (33) otvorio je profil OnliFans da prikupi novac za kupovinu Pokemon kartica za svoju kolekciju.

On je za Page Sik otkrio da ga je očev način života naučio da se oseća udobno sa svojom seksualnošću.

"Odrastao sam, znate, u sredini u kojoj je to bilo nekako ukorenjeno, gde nema ništa loše u golotinji, golotinja je normalna“, rekao je on.

Marston voli Pokemon karte i stripove i strastveni je kolekcionar. "Ovo je način da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaradim dovoljno novca da kupim Pokemon karticu koju zaista želim“, kaže on. On dodaje da je reč o ulaznici za Trofej, koja može da košta i do 100.000 dolara. Nada se da će ga imati u svom posedu do kraja godine.

Njegova supruga Anna nije oduševljena njegovom idejom. "Ne sviđa joj se što sam na OnliFansu. Radije bi da nisam, ali najvažnije joj je da sledim svoje snove i interese, da reskiram", rekao je. Takođe smatra da je profil na kojem prodaje svoje 18+ fotografije i snimke način za postizanje "dugoročne financijske sigurnosti".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.