Supruga Ašrafa Hakimija: Ja sam ga finansirala dok nije postao zvezda...

Izvor: B92, 06.Maj.2023, 08:01

Supruga Ašrafa Hakimija: "Ja sam ga finansirala dok nije postao zvezda..."

Španska glumica Hiba Abuk ne odustaje od svojih finansijskih potraživanja prema svom bivšem suprugu, fudbaleru PSŽ-a Ašrafu Hakimiju.

Hakimi je sav novac koji je zaradio tokom karijere prebacio na svoju majku Saidu, pa Hiba posle razvoda, koji je zatražila nakon što je neimenovana 24-godišnjakinja optužila fudbalera da ju je silovao u svojoj kući u predgrađu Pariza.

Ona, međutim, ne odustaje i želi svoj deo finansijskog kolača zarađenog u braku koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trajao od 2020. godine, ali njen suprug nema apsolutno ništa, iako se procenjuje da je ukupno zaradio oko 70 miliona evra. Španska glumica, koja sa slavnim fudbalerom ima dvoje dece, besna je jer je sav novac prebacio na njegovu majku i odlučila da svoja prava traži sudskim putem.

Njeni advokati traže od zvezde PSŽ-a 10 miliona evra. Toliko novca Hakimi joj nema nameru dati i njegova ponuda je bila svega dva miliona evra. Glumica tužbu zasniva na činjenici da ga je ona finansirala dok nije postao zvezda. Ona takođe smatra da je ovaj svet pun seksizma i da su njene tvrdnje razlog za podsmeh na društvenim mrežama.

"Ovo je svet pun seksizma i ponižavanja žena. Kada smo započeli vezu, on je bio niko i ništa, nije zarađivao, a ja sam bila mnogo poznatija od njega", rekla je Hiba, ali nije želela da otkrije. detalji razdvajanja.

"Dobra stvar je što me više ništa ne pogađa. Želim da budem diskretan kako bi porodica živela u miru. Imam poverenje u pravdu i sve je na mojoj strani", uveren je Abuk, prenosi Marca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.