Supruga 27-godišnjeg golmana umrla samo tri meseca nakon venčanja: Voleću te uvek i zauvek FOTO

Izvor: B92, 24.Sep.2023, 20:45

Supruga 27-godišnjeg golmana umrla samo tri meseca nakon venčanja: "Voleću te uvek i zauvek" FOTO

Golman Derbi Kauntija Džoš Vikers otkrio je da mu je žena umrla od raka, samo tri meseca nakon što su se venčali.

Džoš, koji je karijeru započeo u Arsenalu, na Instagramu je sa širom javnosti podelio borbu njegove supruge i tom prilikom otkrio da je ona prošla kroz nekoliko krugova hemoterapije.

Naime, on je emotivnom objavom otkrio da mu je preminula supruga, podelivši i fotografije sa njihovog venčanja.

"Ovo sam napisao toliko puta, a zatim izbrisao, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i još uvek ne mogu da nađem prave reči i ne znam da li ću ikada. U utorak uveče moja žena je izgubila dugu bitku sa rakom... Laura je najjača, najhrabrija i najdivnija osoba koju sam ikada upoznao. Uprkos svemu kroz šta je prolazila, nastavila je da se osmehuje, ne dozvoljavajući da bilo šta stane na put da se dobro provede i da joj uspomene ostanu za ceo život. Plakali smo, smejali se i igrali kroz teška vremena", napisao je Džoš u svojoj objavi i dodao:

"Ceniću svaki trenutak koji smo proveli zajedno, od prvog susreta do trenutka kada si mirno preminula. Znam da ćeš me gledati sa visine i nastaviti da me inspirišeš svaki dan. Hvala svima koji su podržali mene i naše porodice u ovom neverovatno teškom trenutku. Zaista smo blagosloveni što imamo neverovatnu porodicu i prijatelje! Volim te uvek i zauvek“, napisao je shrvani suprug, a objavu možete da vidite ovde.

Golmanu su, pored porodice, podršku pružili i saigrači iz tima, te je Martin Vaghorn podelio fotografiju tima uz natpis - 'svi smo uz tebe prijatelju'.

Odsustvo golmana sa sinoćnjeg meča pripisano je "ličnim razlozima”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Supruga engleskog golmana umrla tri mjeseca nakon vjenčanja

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2023, 18:43

​Golman kultnog engleskog fudbalskog kluba Derbi Kauntija, Džoš Vikers podijelio je jako tužne vijesti na svom Instagram profilu. Vikersova supruga Laura umrla je od posljedica leukemije samo tri mjeseca nakon što su se vjenčali. 27-godišnji golman karijeru je započeo u Arsenalu, a nastupao...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.