Super toster

Izvor: Domino Magazin, 03.Nov.2011, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super toster

Pomoćiće vam u spremanju pravog studentskog doručka

Ako ste od onih koji se sami budite u velikoj stančnini sa pogledom na ceo grad onda možete i sebi da spremite doručak iz pomoć ovog fensi uređaja.

Toaster Griddle će vam pomoći da ispečete hleb ali i spremite jaje ili možda palačinkicu.

Pored mesta za pečenje hleba on ima i malenu gril ploču idealnu za spremanje doručka za jednu osobu. Kako je napravljena od materijala koji se ne lepi neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << vam trebati ulje ili druge masnoće.

Nešto se mislimo, biće ovo odlična sprava i za studentariju koja živi od ljubavi, par jaja i te crkavice koju im daju roditelji. Jedino što mu nedostaje je mogućnost da vam skuva i kaficu!

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.