Sunđer Bob Kockalone je zao i kvari decu!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014, 06:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunđer Bob Kockalone je zao i kvari decu!

Omiljeni lik iz dečjih crtanih filmova Sunđer Bob Kockalone je nasilnik koji kvari dečje umove, smatraju zvaničnici Kazahstana

Nakon što su odgledali nekoliko epizoda, službenici kazahstanskog Ministarstva obrazovanja savetuju roditeljima da ne dopuste deci gledaju popularnog crtanog junaka i njegove drugare. Oni smatraju da Sunđer Bob Kockalone stvara kulturu huliganstva, nasilja i nasilničkog ponašanja.

- Sunđer Bob ima negativan uticaj na >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << umove dece. On redovno nanosi nasilje drugima u svojoj zajednici i čini se da uživa u tome, a to štetno utiče na decu. Šokantno ponašanje ostaje u detetovu umu i utiče na to da se i sami tako ponašaju – rekla je predsednica Odbora za zaštitu prava deteta Zabir Orazalieva.

Inače, Kockalone je 2012. godine u Ukrajini “optužen” da promoviše homoseksualnost među omladinom.

(Telegraf.rs / Metro)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.