Sumanuta vožnja Toma Hardija kroz noć!

Izvor: Domino Magazin, 27.Maj.2014, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sumanuta vožnja Toma Hardija kroz noć!

Novo ostvarenje Stivena Najta „Opasan poziv“ od 29. maja u bioskopima!

„Opasan poziv“ je uzbudljivo i jedinstveno ostvarenje o čoveku koji se bori da spasi sve što je vredno u njegovom životu. Film prikazuje kako samo jedna odluka može da dovede do potpunog kolapsa života. U bioskopima novo ostvarenje Stivena Najta naćiće se od 29. maja.

Ivan Lok (Tom Hardi) je marljivo radio kako bi živeo kako je zamislio, posvetivši se u potpunosti poslu koji voli i >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << porodici koju obožava. Jedne večeri, uoči najvećeg izazova u karijeri, Ivan dobija neočekivani telefonski poziv, koji pokreće niz događaja koji će rasplesti istinu o njegovoj porodici, poslu i životu.

Pored Toma Hardija, u filmu se „pojavljuju“ glasovi Rut Vilson (Ruth Wilson), Endrju Skota (Andrew Scott), Olivije Kolman (Olivia Colman), Toma Holanda (Tom Holland) i Bila Milnera (Bill Milner).

Filmsko ostvarenje „Opasan poziv“  je režirao Stiven Najt (Steven Knight), poznat publici po ostvarenjima „Zakletva“ (Eastern Promises) i „Slatke pokvarene stvari“ (Dirty Pretty Things).

Nakon što je imao samo jedno mesto za snimanje – unutrašnjost automobila – Najt je istakao da je sama produkcija filma trajala kratko, ali da je bilo neverovatno teško. Film je snimljen za osam noći, dok je Tom Hardi prisustvovao setu tokom šest noći.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Film „Opasan poziv“ u bioskopima od 29. maja

Izvor: DANuBeogradu.rs, 27.Maj.2014

Novo ostvarenje Stivena Najta „Opasan poziv“ prikazivaće se od 29. maja u beogradskim bioskopima. Ovo je uzbudljivo i jedinstveno ostvarenje o čoveku koji se bori da spasi sve što je vredno u njegovom životu. Reditelj Stiven Najt želeo je da .. Pročitaj članak The post Film „Opasan poziv“...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.