Šumaherova žena se rasplakala pred kamerama: Nedostaje mi FOTO

Izvor: B92, 01.Avg.2022, 14:43

Šumaherova žena se rasplakala pred kamerama: "Nedostaje mi" FOTO

Otkako je pre devet godina višestruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher doživeo jezivu povredu glave, njegovo zdravstveno stanje potpuna je misterija.

Šumijev nekadašnji agent i prijatelj Vili Veber nedavno je izneo šokantne tvrdnje da porodica nemačkog asa sve vreme obmanjuje javnost i da bi supruga konačno morala da kaže istinu.

I baš u jeku optužbi Korina Šumaher pojavila se u Kelnu kako bi u ime muža primila specijalnu nagradu pokrajine Severne Rajne-Vestfalije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za humanitarni angažman. Ceremoniji je prisustvovala i njihova ćerka Đina.

Mihaelova i Korinina ljubavna priča počela je 1991. godine, pre nego što je postao svetski prvak u vožnji bolida. Privatni život čuvali su daleko od medija, a kako se ona čvrsto drži zaveta ćutanja, za sve ovo vreme dala je tek nekoliko kratkih izjava. Još ređe se pojavljivala u javnosti. Ovo je bila retka prilika da je vidimo.

"Nedostaje mi Mihael svaki dan. Ali ne nedostaje samo meni. Nedostaje deci, porodici, njegovom ocu, svima oko njega. Mislim, svima nedostaje Mihael, ali Mihael je ovde. Drugačiji, ali on je tu i to daje naša snaga", rekla je ranije.

"Trudimo se da nastavimo porodicu kakvu je Mihael voleo i još uvek voli. I nastavljamo sa svojim životima. 'Privatno je privatno', kako je uvek govorio. Veoma mi je važno da on može da nastavi da uživa u svom privatnom životu. životu koliko god je to moguće. Mihael nas je uvek štitio, a sada mi štitimo Mihaela."

Uručujući nagradu, premijer države Severna Rajna-Vestfalija Henrik Vust je pozdravio doprinos koji je dao Šumaher. Odao je priznanje bivšem trkaču za njegov rad na stazi i van nje.

"U Mihaelu Šumaheru danas odajemo počast čoveku koji se ne ističe samo po svojim sportskim dostignućima. Ali iznad svega, odajemo počast Mihaelu Šumaheru izvan trka i pažnje. razmislite o drugima", rekao je Vust.

Na ceremoniji je bio i bivši izvršni direktor Ferarija i aktuelni predsednik Svetske automobilske federacije FIA-e, Žan Tot.

"To je sasvim prirodno. Niko nije planirao da bude toliko emotivno da je Korina zaplakala, ali ponekad je dobro da se ne kontrolišete uvek. Mihael mi ne nedostaje. Mogu da ga vidim. Ali, naravno, ono što mi nedostaje je šta smo radili zajedno“, rekao je Tot na pitanje o Korininim suzama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.