„Sufferings the price“: Cena života

Izvor: Studnel.com, 10.Dec.2011, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Suffering's the price“: Cena života

Sviraju hard-kor i ne prihvataju kompromise u muzici, samo iskreno, bez okolišanja i što agresivnije. Svoje viđenje društva u kome živimo, međuljudske odnose i sam život, izražavaju kroz brze, tvrde rifove i tekstove bez dlake na jeziku.
Bend Suffering’s the price nastao je 2011. godine i kao jedan od najmlađih bendova iz Niša već ima odličje memorijala posvećenog legendarnom Čupi, nekoliko snimaka i zavidnu kilometražu što se svirki tiče.
Bend čine: Vladimir Ilić (bas-gitara), Bojan Ilić (bubanj), Lazar Klepić (gitara), Filip Stevanović (gitara) i Nikola Janković (vokal). O hard-kor kulturi, filozofiji benda, iskustvima i planovima, razgovarali smo sa njihovim basistom Vladom.
Opširnije...

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.