Sudije MasterChefa otkrile detalje sa snimanja VIDEO

Izvor: B92, 20.Dec.2023, 14:59

Sudije "MasterChefa" otkrile detalje sa snimanja VIDEO

Najbolji kulinarski šou koji se već prikazuje u 150 država sveta i obara sve rekorde gledanosti najzad stiže i u Srbiju. "MasterChef Srbija" počinje sa emitovanjem na TV Prvoj sutra u 21 sat. Sudije Filip Ćirić, Branko Kisić i Nenad Atanasković bili su gosti emisije "Jutro" u kojoj su otkrili pred kakve izazove su stavljali takmičare, kao i da li su bili strogi i zahtevni.

"Ima dosta teških i komplikovanih zadataka za jednog amatera. Takmiči se njih 16, svaki drugi put >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neko ispada, a svaki put imaju zadatake koji stavljaju njihove kulinarske veštine na test, ali i kreatvnost i timski rad. Ovo će biti jedan zanimljiv šou za sve ljubitelje kuvanja", istakao je Branko Kisić.

Sudije su otkrile i šta je takmičarima bilo najteže u ovom kuliarskom šou programu.

"Takmičarima je svaki zadatak nešto novo i izazovno, oni se suočavaju sa svojim veštinama, znanjem i pre svega sa svojom kreativnošću", objasnio je Filip Ćirić. On je istakao i da su takmičari imali tremu, pogotovo kada su čekali njihove komentare.

Nenad Atanasković otkrio je i da su takmičari dosta grešili.

"S obzirom da su amateri bilo je dosta grešaka, jer su mnoge stvari radili po prvi put. Dešavalo se da pogreše neke stvari koje su nama nezamislive", objasnio je Atanasković.

Pored ukusa, sudije će ocenjivati tehniku, spretnost, brzinu kuvanja, ali i kreativnost. Oni su istakli i da nisu strogi, već objektivni i fokusirani na profesionalni stav prema kuvanju i kulinarstvu.

Šta su još ispričali Filip, Branko i Nenad pogledajte u videu ispod:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.