Sud oslobodio Lejdi Gagu: Optužba pala u vodu FOTO

Izvor: B92, 12.Jul.2023, 12:40

Sud "oslobodio" Lejdi Gagu: Optužba pala u vodu FOTO

Svetska pevačka zvezda Lejdi Gaga neće morati da plati 500.000 dolara ženi koja joj je 2021. vratila dva oteta psa, saznaje portal TMZ.

Pevačici su psi oteti 2021, kada su napadači zapretili pištoljem čoveku koji je bio zadužen da vodi računa o psima.

Čak su ga i upucali, a napadač je kasnije uhvaćen i provešće 20 godina iza rešetaka.

Lejdi Gaga je odmah nakon saznanja o otmici ponudila nagradu od pola miliona dolara onome ko pronađe i vrati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pse, a izvesna Dženifer Mekbrajd je bila ta koja se pojavila ispred njene vile sa psima nakon nekog vremena.

Ona je automatski zatražila obećanu nagradu, a pravdu je pokušala da potraži i sudskim putem pošto je pevačica od starta videla da to nisu čista posla.

Ipak, sama je Dženifer upala u zamku – ispostavilo se da je umešana u slučaj otmice francuskih buldoga.

Slučaj je nedavno zvanično okončan tako što je pevačica oslobođena obaveze, a Mekbrajd je dobila uslovnu kaznu zatvora od dve godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.