Izvor: B92, 19.Sep.2023, 12:29

Studentkinji greškom uplaćeno na račun 3 miliona dolara: Uhapšena dok je kupovala skupe stvari

Studentkinja Christine Jiaxin Lee uhašena je nakon što je uhvaćena sa 3 milone dolara (2,8 miliona evra), koje je greškom dobila do banke.

Kada je shvatila da ima tri miliona dolara na računu, studentkinja, koja živi u Australiji, odmah je otišla u prodavnicu visoke mode i pazarila stvari.

Ona je tom prilikom kupila skupe torbe, dizajnersku odeću, nakit, mobilne telefone i usisivač i iznajmila penthaus.

Policija ju je uhapsila 2016. godine na aerodromu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Sidneju kada je pokušala da se ukrca na let za Maleziju koristeći malezijski pasoš za hitne slučajeve.

Te godine u martu izdat je nalog za njeno hapšenje i njen malezijski pasoš je oduzet, ali su australijski tužioci na kraju odustali od optužbi protiv nje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.