Stricu rodila troje dece: Video je kao bebu, nakon 16 godina počela je njihova ljubav VIDEO

Izvor: B92, 10.Avg.2023, 14:39

Stricu rodila troje dece: Video je kao bebu, nakon 16 godina počela je njihova ljubav VIDEO

Bračni par iz Nemačke, Klaus i Jozefin, na prvi pogled izgledaju kao svaki drugi bračni par, ali su u početki zbog svoje neobične priče dobijali pregršt negativnih komentara.

Naime, njih dvoje imaju troje dece, a Klaus je nemačkim medijima rekao da je Jozefin prvi put video kada je bila beba. Tada je imao 23 godine. Dugo nisu bili u kontaktu, a ona ga je upoznala kada je imala 16 godina.

Tri godine kasnije, priznao je svojoj nećaki da gaji snažna osećanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prema njoj, ali je obećao da joj se neće približavati osim ako ona to ne bude želela. Ipak, Jozefin je odlučila da uđe u vezu sa svojim 23 godine starijim stricem.

Njihov brak je legalan jer sa pravne tačke gledišta u Nemačkoj njihov odnos predstavlja vezu trećeg stepena. Prema nemačkom zakonu, dozvoljeno im je da se venčaju i imaju decu, iako je takvih slučajeva vrlo malo.

Njih dvoje su u braku 14 godina i imaju troje dece – dva dečaka i jednu devojčicu. Razlika u godinama im ne smeta i brak im je čvrst i skladan, uprkos tome što su od početka nailazili na osude okoline i ružne komentare onih koji brak strica i bratanice smatraju tabuom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.