Strah počinje ovde

Izvor: Domino Magazin, 14.Jul.2015, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strah počinje ovde

Fear The Walking Dead i u Srbiji

AMC kanal i globalna AMC televizijska mreža najavili su premijerno emitovanje prve epizode jedne od najviše očekivanih serija ovog leta, Strah počinje ovde za ponedeljak, 24. avgust u 3, po lokalnom vremenu. Ova produžena epizoda biće prikazana u istom terminu kada i američka premijera na AMC kanalu, a gledaoci će imati priliku da je pogledaju i u repriznom terminu od 22h istog dana. Od prve epizode, AMC kanal će emitovati seriju “Fear >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << the Walking Dead” sa srpskim prevodom.

Svih šest epizoda prve sezone biće emitovane u ovim terminima, istovremeno sa američkom premijerom i reprizirane istog dana u 22h, dok se finale serije u Centralnoj i Istočnoj Evropi očekuje 6. oktobra.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.