Sto za bilijar

Izvor: Domino Magazin, 07.Okt.2009, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sto za bilijar

Od 200.000 dolara koji će napraviti efekat koji god poželte

Klasičan sto za bilijar sa zelenom čojom, koliko god bio lep i skup, je za obične smrtnike. Nama treba nešto što će se lepo uklopiti uz naš milionerski lifestyle. Recimo, nešto kao ovaj Obscura CueLight sto za bilijar od 200.000 dolara opremljen CueLight tehnologijom.

To znači da se pored stola za bilijar u kompletu dobija i malo tehološko čudo i sistem reflektora i projektora koji se montiraju na >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << plafon. Skeneri analiziraju pokrete loptica i na osnovu toga projektuju sliku na ravnu površinu stola. Tako se dobija efekat kao da se loptice kreću po vodi, ostavljaju vatreni trag ili šta god zapravo poželite. Evo, mi želimo da ispisuju Domino Magazin zlatnim slovima dok se kreću po površini izrađenoj od dijamanata, dok nam Madonna peva na uvce Like a Virgin. Mislite da preterujemo?

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.