Stjuardese tvrde da je izrazito ljubomorna: Letenje s njom je pakao

Izvor: B92, 14.Sep.2021, 10:32

Stjuardese tvrde da je izrazito ljubomorna: "Letenje s njom je pakao"

Prema seriji ispovesti "Horor priče stjuardesa" ispada da je latino diva Dženifer Lopez užasno ljubomorna osoba zbog čega na svojim privatnim letovima avionom traži samo muškarce, a ne stjuardese.

Prema rečima jedne od stjuardesa čini se da je latino diva Dženifer Lopez (52) izrazito ljubomorna zbog čega zahteva da na njenim privatnim letovima budu samo muškarci. Stjuardese navode kako su letele s brojnim poznatim osobama, ali nju smatraju najneljubaznijom. "Letenje s >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << JLo je pakao, stalno je vređala nas stjuardese jer smo mlađe, lepše i zgodnije od nje“, rekla je jedna od stjuardesa. Ovi navodi odnose se na period dok je Dženifer bila u vezi sa bivšim verenikom Aleksom Rodrigezom. Sada je u vezi sa Benom Aflekom, a brojni obožavaoci misle da će uskoro postati i Benova supruga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.