Stiže pojačanje na Radio B92!

Izvor: B92, 20.Avg.2012, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže pojačanje na Radio B92!

Radio B92 dobio je novo pojačanje. Od 3. septembra svakog jutra budićemo se uz popularni dvojac DarMar i njihovo Mentalno razgibavanje.

Darko i Marko poznati su po svojoj duhovitosti, oštrini i zaraznom osmehu! Ne štede nikoga, pa će tako i nastaviti, a danas su se zagrevali!

"On ima budilnik, a mene budi žena tako da jedino u to možemo da se pouzdamo, ovako nema šanse vidiš kad ustajemo. Dobro jutro radni narode Crne Gore, tačno je podne!" kažu Darko i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Marko autori Mentalnog razgibavanja.

Kad smo i to raščistili, krenuli smo u B92 turu

"Izvinite zaglavili smo se! Jel to Koki? Jest! jel sam ti rekao! Pa tebe tražimo zemljače!"

Prva stanica ulazni hol B92 i upoznavanje sa novim kolegama!

"Ja hoću da me stave pored Olje Bećković. A možda budemo gostovali i u Utisku! To bi Bilo lepo! Svako ko drži do sebe gostuje u Utisku! Gde ja onda, vidi ova Nevena Madžarević, zašto ma ti pored Jugoslava Ćosića brate!" dodaju Darko i Marko.

Tamo gde će sigurno biti i to svakog jutra od 6 do devet je studio radija B92.

"I slušalice imamo, pa to je fenomenalno"

A kada stave slušalice i sednu pred mikrofon, već po navici Mentalno razgibavanje počinje!

"Ja bih izdvojio ove velike transfere, recimo prelazak Van persija u Mančester, Jeremića u SPS, nas u B92. Misliš da je to sveto trojstvo. Ta tri glavna prelaska za velike pare, Jeremić sigurno ide za velike pare, a ne Vanpersi ide za velike pare, Jeremić ide iz ideala to je već nešto drugo, a nas dvojica idemo iz ljubavi prema B92, jer nas pare kvare."

Kod Darka i Marka nema zaštićenih, oni analiziraju našu svakodnevicu ne štedeći nikoga.

"Jedino što je novo to je da čika Tijanić ostaje na mestu generanog direktora RTS-a! Znaš to? Šta neće da dođe Bašanović? Neće! A sad si me mnogo razočarao, bolje da nisam dolazio s odmora!"

Dolazak u našu medijsku kuću nešto je o čemu su sanjali, prva asocijacija na B92 im je RADIO ali i:

"Bar po mom mišljenju najbolja informativa, ubedljivo najbolja informativa, ja samo vesti B92 gledam. Kad smo kod toga meni je prva asocijacija Maša Mileusnić i njen čaroban osmeh! Hoćemo da nabrajamio, pa to nema kraja... Ali ipak Maša Mileusnić i Olja Bećković!" kažu popularni DarMar.

Sa svojim omiljenim TV licima su se i fotografisali, a potom i otišli! Vraćaju se 3. septembra u 6 sati ujutru! Ako i zakasne koji minut nemojte im zameriti!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.