Stiže predstava o Vajnstinu, u glavnoj ulozi legendarni glumac

Izvor: B92, 30.Jan.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže predstava o Vajnstinu, u glavnoj ulozi legendarni glumac

Džon Malkovič biće zvezda drame inspirisane seksualnim skandalima Harvija Vajnstina koji su potresli Holivud, a koju će napisati Dejvid Memet.

Svetska premijera biće odigrana u Londonu ovog leta.

Govoreći u emisiji na BBC Radiju 4, Malkovič je opisao dramu kao "crnu farsu o veoma lošem ponašanju filmskog mogula", preneo je Gardijan.

Glumac je rekao da se mnogima ova drama neće dopasti, ali da on oseća da je to "sjajno napisan komad".

Upitan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako komedija može da odgovori na tako ozbiljno prirodu skandala, kakav je "Vajnstin", Malkovič je rekao: "Mnoge divne drame izazivaju to pitanje, da li da se smejem ili da plačem? Mislim da su mnoge divne komedije napisane ukrštanjem bola i farse".

U promotivnom materijalu, Malkovičev junak Barni Fejn opisan je kao "otečeno čudovište, direktor studija koji proždire mlade koje je namamio u svoju pećinu, kao Minotaur".

Dramu je napisao Dejvid Memet u "dobrom raspoloženju", ali nas istovremeno, kako se navodi, ta drama "suočava sa užasom života".

Malkovič je, inače, sarađivao sa Vajnstinom na jednom filmu.

Upitan da prokomenatariše da li se i ranije znalo za njegovo ponašanje, Malkovič je odgovorio odrično.

"To nije istina. To nikada nije bila tema razgovora", rekao je on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.