Sting: Svojoj deci neću ništa ostaviti

Izvor: B92, 22.Jun.2014, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sting: Svojoj deci neću ništa ostaviti

Slavni britanski muzičar Sting tvrdi da ništa od svog 180 miliona funti vrednog bogatstva neće ostaviti sinovima i kćerima.

Bivši frontmen grupe Police, koji danas važi za jednog od najuspešnijih rok umetnika u svetu, smatra da njegova deca treba sama da sebi prokrče put kroz život.

U intervjuu koji je dao listu Mail On Sunday, Sting kaže da očekuje od svoja tri sina i tri ćerke da rade.

"Moja deca neće ništa naslediti od mog bogatstva. Ona moraju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sama da zarađuju za život", istakao je on. "Rekao sam im da i onako neće ostati mnogo novca jer ga stalno trošimo!", dodao je 62-godišnji muzičar koji je karijeru započeo u siromaštvu.

Sting nije jedina poznata ličnost koja očekuje od svoje dece da se sama snalaze u životu.

Poznata kuvarica Najdžela Loson je pre nekoliko godina izjavila: "Odlučila sam da svoju decu novčano ne obezbedim. Ljude uništava kada ne moraju da zarađuju".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.