Stiglo zvanično saopštenje: Uzrok smrti Džulijana Sendsa vodiće se kao neodređen

Izvor: B92, 25.Jul.2023, 09:23

Stiglo zvanično saopštenje: Uzrok smrti Džulijana Sendsa vodiće se kao "neodređen"

Uzrok smrti glumca Džulijana Sendsa vodiće se kao "neodređen", nakon što su ostaci njegovog tela pronađeni na planini.

Kako prenose strani mediji, ovo je zvanično saopštenje koje dolazi iz službe za javno informisanje, odnosno iz kancelarije šerifa okruga San Bernardino.

Kako je on u svom javnom obraćanju objasnio, takav rasplet događaja je uobičajen, ako se uzme u obzir u kakvom je stanju njegovo telo, tačnije ostaci, nađeni na planini.

Takav >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rasplet događaja uobičajen je za ovakve slučajeve, imajući u vidu stanje tela odnosno ostataka koji su pronađeni na planini.

Podsetimo, Džulijan Sands, strastveni planinar, nestao je 13. januara ove godine na usponu ka vrhu koji se uzdiže na 3.048 metara, istočno od Los Anđelesa Sands (65), glumac rođen u Velikoj Britaniji, najpoznatiji je po ulozi u filmu "Soba sa pogledom" iz 1985. godine.

Oženjen je novinarkom Evgenijom Čitkovic i ima troje odrasle dece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.