Starleti pukao silikon u grudima, morala na hitnu operaciju: Fanovi oduševljeni novim izgledom FOTO

Izvor: B92, 03.Apr.2023, 15:30

Starleti pukao silikon u grudima, morala na hitnu operaciju: Fanovi oduševljeni novim izgledom FOTO

Kanadska starleta i manekenka Meri Magdalena ponosno je prokazivala grudi veličine 38 J, ali jedan silikon joj je eksplodirao, nakon čega je bila prisiljena da još jednom operiše grudi.

"Ovo su moje nove grudi, velika su promena, ali mi se jako sviđaju", napisala je Meri uz fotografiju nakon operacije, na kojoj se vidi da je drastično smanjila veličinu.

Meri je svojim pratiocima otkrila da je operaciju nakon pucanja platila 30.000, ali nije otkrila radi li se o >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << američkim ili kanadskim dolarima.

Osim grudi, Meri je uradila i brazilsko podizanje zadnjice, a filere ima i u obrazima i u usnama. Meri je pucanje silikona čini se podstaklo na prirodniji izgled, pa je otkrila da će uskoro dati da se razgrade filere u obrazima i usnama.

Uprkos tome, ona često objavljuje fotografije sa starim implantatima.

"To što objavljujem fotke sa svojim XXL grudima ne znači da mi se ne sviđaju nove, niti da mi nedostaju stare", rekla je.

Pratioce je njen novi izgled oduševio, ali neki su ju zabrinuto pitali hoće li zadržati pozadinu, što Meri još nije otkrila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.