Starleta objavila poruke slavnog fudbalera: Opet joj se udvarao iako mu je devojka trudna

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 15:31

Starleta objavila poruke slavnog fudbalera: Opet joj se udvarao iako mu je devojka trudna

Nakon što je Nejmar javno priznao da je prevario svoju trudnu devojku Brunu Biankardi i izvinio joj se na Instagramu pred 210 miliona pratilaca moleći za oproštaj, starleta Keleste Brajt objavila je na svom Instagram profilu poruku koju je dobila od njega.

"Ako imate devojku ili ženu, nemojte slati poruke drugim ženama. To je pogrešno i pokazuje veliko nepoštovanje prema osobi s kojom ste", poručila je uz objavu skrinšota poruke koju joj je Nejmar poslao na Instagramu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fudbaler joj je poslao emotikon aplauza.

Njena objava raširila se društvenim mrežama i fudbaler je dobio brojne kritike. "Ne znam kako ga nije sram da radi ovo dok kod kuće ima trudnu ženu", "Katastrofa je šta ovaj lik radi", "Sramota", samo su neki od brojnih komentara.

Inače, Nejmar i Bruna Biankardi u aprilu su objavili da čekaju svoje prvo dete. Par je zajedno dve godine. Fudbaler iz prethodne veze s devojkom Karolinom Dantas ima 12-godišnjeg sina Davija Luku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.