Stara fotografija Brižit i Emanuela Makrona dobila salvu uvreda FOTO

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 22:43

Stara fotografija Brižit i Emanuela Makrona dobila salvu uvreda FOTO

Ljubavna priča francuskog predsednika Emanuela Makrona i dalje ne prestaje da intrigira javnost.

Emanuel Makron i njegova supruga, Brižit, privukli su veliku pažnju kada su se prvi put pojavili. Brižit je bila njegova profesorka francuskog, a on 16-godišnji dečak koji je kasnije postao njen suprug.

Iako je već prošlo dosta vremena, poneke fotografije iz prošlosti ponovo uzdrmaju društvene mreže.

Viralna je postala fotografija Brižit Makron sa bivšim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << suprugom Andreom - Lujem Ozjerom, kog je ostavila zbog Makrona, a koji na istoj fotografiji pozira sa njima kao da im je sin, a ne budućin ljubavnik Brižit.

To je ponovo pokrenulo priče zbog čega je jedan takav slučaj zataškan ako se zna da je Makron imao nepunih 16 godina kada ga je zavela tada 40-godišnja nastavnica.

Podsetimo, Brižit ga je prvi put primetila tokom jedne predstave kada ju je najviše zainteresovao, a potom mu je pomogla u radu na nekom tekstu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.