Stalone umalo umro na setu Rokija : Srce mi je oteklo, razvalio me je

Izvor: B92, 11.Nov.2021, 19:23

Stalone umalo umro na setu "Rokija" : "Srce mi je oteklo, razvalio me je"

Dok je s Dolfom Lundgrenom, koji je u filmu glumio Ivana Dragu, snimao scenu borbe u četvrtom nastavku filma o Rokiju, Silvester Stalone bio je uveren da neće preživeti.

Film je premijerno prikazan još 1985. godine, no tek je sada 75-godišnji Stalone otkrio javnosti još nepoznate detalje.

"Prva stvar koju smo snimili bio je moj ulazak, potom njegov i upoznavanje, a onda sam dobio tešku povredu tokom borbe zbog čega sam hitno prebačen na intenzivnu njegu iz Kanade >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Kaliforniju", otkrio je Stalone i dodao:

"Razbio me je samo tako. U tom trenutku nisam osetio, no kasnije te noći moje srce je počelo da otiče. Krvni pritisak mi je skočio na 260 i bio sam siguran da ću početi da razgovaram sa anđelima. Sledeća stvar koje se sećam je da sam na hitnom letu avionom koji, zbog mog pritiska, nije smeo visoko da leti. Smestili su me na intenzivnu negu, a ubrzo nakon toga morao sam da se vratim i završim borbu."

Kako je otkrio, na intenzivnoj je proveo četiri dana nakon čega se vratio na set kako bi snimio završnu scenu borbe, dodavši kako je Lundgrenov jaki udarac u njegova prsa završio upravo u originalnom filmu.

"Pa nismo to mogli da izbacimo", zaključio je popularni Roki Balboa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.