Stalno vam iskaču bubuljice na obrazu? POD HITNO prestanite OVO da radite!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Nov.2016, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stalno vam iskaču bubuljice na obrazu? POD HITNO prestanite OVO da radite!

Morate da priznate da je samo jedna bubuljica sasvim dovoljna da vam pokvari raspoloženje. Ipak, većina akni se pojavljuje upravo vašom greškom, odnosno zato što zanemarujete negu lica, ili tretirate kožu potpuno pogrešno. 

Bubuljice su najomraženija stvar koju možete da primetite na svom licu.

Međutim, ako vam se konstantno pojavljuju samo na obrazima, onda treba da vam bude jasno da u tom predelu nečim iritirate kožu.

To "nešto" je najčešće - mobilni >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << telefon.

Naime, mobilni telefoni su najprljaviji predmeti koje koristite. Istraživanja su dokazala da se na njima nalazi više sojeva bakterija nego na dasci za WC-šolju.

Foto-ilustracija: Profimedia

Ako dobro razmislite koliko ih često koristite biće vam jasno zašto su vam obrazi rošavi.

Postoji više načina da rešite ovaj problem. Najpreporučljivije je da koristite bežičnu (bluetooth) šlušalicu i da redovno čistite svoj telefon antibakterijskim maramicama.

Foto: Telegraf

Pogledajte kako da spakujete kremu za lice kako biste uvek mogli da je nosite sa sobom.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.