Šta traže lepe žene?

Izvor: B92, 30.Jan.2011, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta traže lepe žene?

Zaboravite sve što ste znali o osobinama koje atraktivne žene traže od muškaraca. Šokantna istina je da upornost igra glavnu ulogu, dok se lepota i novac ne nalaze ni u prvih deset kvaliteta. Predstavljamo vam muške karakteristike koje će je oboriti s nogu.

10. Inteligencija

Inteligencija je privlačna atraktivnoj ženi samo ako je upotrebljena na pravi način - drugim rečima, nenametljivo i zanimljivo.

Koristite inteligenciju da je iznenadite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zanimljivim idejama i neočekivanim stvarima i budite uvereni da ćete je šarmirati.

Nipošto ne potencirajte kako "ste i suviše pametni” jer će joj se činiti da zapravo ukazujete da ona to nije.

Neke žene se čak plaše obrazovanih muškaraca, pa se pažljivo služite ovom kartom.

9. Izazov

Žene koje dobro izgledaju su navikle da ih muškarci obožavaju. Ako želite da se izdvojite od hiljadu drugih, morate je na neki način izazvati.

Treba da se ponašate ravnodušno i nedostupno i ona će sve učiniti da privuče vašu pažnju. Iako vam to nikada neće priznati, potpuno ćete je zaludeti.

8. Pažljivost

Za atraktivnu ženu činjenica da mislite na nju je važnija od svakog poklona i komplimenta.

Čak i kada joj kažete da vam se ne sviđa što je izašla sa nekim drugim muškarcem, to će joj barem podsvesno imponovati.

To se tiče i obraćanja pažnje na detalje, jer lepa žena ne nosi seksi garderobu slučajno. Ona želi da je primećena i dopada joj se kada je muškarac svestan truda koji ona ulaže u svoj izgled.

7. Darežljivost

Ovo je jedno od tajnih oružja svakog muškarca koji drži do sebe. Atraktivne žene mogu dobiti sve što požele u životu, zato se ne trudite da je impresionirate poklonima.

Mnogo bolji utisak ćete ostaviti ako svoju darežljivost pokažete prema drugima. Donirajte, udelite prosjaku koji dinar ili se prijavite za neku dobrotvornu akciju.

Za nju će to značiti da pored sebe ima muškarca koji je dobrodušan i saosećajan.

6. Virtuoznost u krevetu

Žene vole seks koliko i muškarci. Međutim, kao i sve ostalo u životu, ni veliki ljubavnik ne možete postati preko noći. Žene bivaju trenutno privučene veštim muškarcima koji znaju kako da ih dovedu do ekstaze i osete se neverovatno.

Pročitajte po neku knjigu te tematike ili pogledajte neke „poučne” filmove. Učinite sve što je u vašoj moći da joj u potpunosti udovoljite.

5. Romantičnost

Romantičnost je moćno oruđe za stvaranje privlačnosti izvan uobičajenih šablona "princa na belom konju”.

Naučite kako da postanete čovek koji zna kako da se emocionalno poveže sa ženom i to će vam se višestruko isplatiti.

Umesto da gledate samo njenu spoljašnjost, posmatrajte i njeno biće i prepoznajte njene unutrašnje kvalitete. Koristite maštu da spoznate mogućnosti poetičnih izjava ljubavi, zanimljivih priča i emocionalne interpretacije.

4. Dominacija

Naučno je dokazano da atraktivne žene nesvesno privlače dominantni muškarci. Zapravo dominantni mužjaci u nekim grupama primata se pare sa 75 odsto poželjnih ženki. Isto važi i za ljude.

Atraktivne žene vole da muškarac zna šta želi i ne ustručava se da to i uzme. Naravno, nije reč o nasilju, nego o suptilnom osećaju za postizanje ciljeva i iskazivanja strastvenosti.

3. Kavaljerstvo

Ako pokažete samo dašak stila i kulture (nema potrebne za uštogljenošću) atraktivna žena će vas obožavati.

Koliko tačno iznosi taj "dašak”?

Recimo da znate nešto o evropskoj kinematografiji i imate bar elementarno znanje o finim vinima. Ako se razumete u modu, još bolje. Obavezno joj pridržite kaput, izmaknite stolicu i ustanite kad ona odlazi do toaleta.

Sve će to vašem nastupu dati pečat kavaljerstva kom je zaista teško odoleti.

2. Smisao za humor

Tačno je da je smisao za humor afrodizijak za atraktivne žene. Ako možete da je nasmejete, sve će ići najboljim tokom.

To je teško objasniti nekim muškarcima, ali najbolja kombinacija osobina je blaga samouverenost i smisao za humor.

Žene se na to prosto „lepe”.

1. Zabava

Ovo je veoma važna stavka: ništa ne može biti gore za atraktivnu ženu od dosade.

Sve pripadnice lepšeg pola traže muškarce koji vole avanture, neobične, čak i opasne stvari. To je na neki način bekstvo od učmalosti svakodnevice, koju preziru atraktivne žene, ali zato uživaju u muškarcima koji flertuju i dobro se zabavljaju.

Zato zapamtite: predvidljivost je privlačna samo nekim ženama – onim koje traže muža. Kada je reč o odabiru partnera za izlaske, zabava je od ključnog značaja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.