Šta su radile holivudske zvezde pre slave?

Izvor: B92, 26.Okt.2013, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta su radile holivudske zvezde pre slave?

Većina današnjih zvezda šou biznisa nije oduvek uživala u slavi i luksuzu. Neke su morale dobro da se namuče i rade svakojake poslove da bi preživele.

Televizija Foks njuz zabavila se "čeprkajući" po prošlosti pojedinih slavni ličnosti i tako otkrila da je Džej Zi dilovao drogu, a kralj tolk šoua Dejvid Leterman radio kao prezenter vremenske prognoze.

Pre nego što je postao doktor zavodnik u seriji "Uvod u anatomiju", Patrik Dempsi je učestvovao na takmičenjima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u žongliranju. Reper Paf Dedi je čistio toalete u jednom meksičkom restoranu, a sličan posao obavljao je i Hju Grant, ali u poslovnici IBM-a u Londonu.

Gven Stefani se, takođe, bavila "poslovima higijene" - ribala je podove u restoranu brze hrane. Za istog poslodavca, ali na drugim zaduženjima, radili su i Madona, Nik Kenon, Dženifer Hadson i Megan Foks koja je maskirana u bananu reklamirala jedan kafić.

Džoni Dep je prodavao hemijske putem telefona, a Bijonse je metlom skupljala kosu u maminom frizerskom salonu. A kada je reč o frizeraju, vlastiti salon imao je Deni Devito, a s češljem i makazama vešto je baratao i Džon Korbet, zvezda filma "Moja velika, mrsna, pravoslavna svadba".

Džordž Kluni je prodavao polise osiguranja, a Bil Marej vruće kestenje ispred supermarketa, dok je Kalista Flokart bila instruktor aerobika. Bilo je i sumornijih zanimanja: Ozi Ozborn je, na primer, radio u klanici, Vupi Goldberg u pogrebnom preduzeću, a Metju Mekonahi je godinu dana čistio pileći izmet na jednoj farmi u Australiji.

Pre nego što je postao planetarna zvezda i sajentolog, Tom Kruz je rasnosio novine, a Džon Malković razvozio decu školskim autobusom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.