Šta se to događa sa glumačkom zvezdom: Totalno se zapustio, niko ga ne prepoznaje FOTO

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 22:28

Šta se to događa sa glumačkom zvezdom: Totalno se zapustio, niko ga ne prepoznaje FOTO

Glumac Džona Hil sve više zabrinjava fanove svojim novim mršavim izgledom, jer je viđen u potpuno zapuštenom stanju.

Glumac Džona Hil doživeo je veliku telesnu transformaciju nakon što je uspeo da skine višak kilograma, ali čini se da je glumac sa skidanjem otišao u nedogled jer njegove nove fotografije zabrinjavaju fanove.

Džona je uhvaćen u Malibuu, kada je krenuo na surf, a ispred plaže su ga paparaci fotografisali u kratkim pantalonama, sivoj majici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sa poptuno zapuštenom bradom i kosom, a glumac, blago rečeno, izgleda poput beskućnika.

Međutim, glumcu je zasmetalo što mnogi komentarišu njegov izgled.

''Znam da mi želite dobro, ali lepo vas molim da ne komentarišete moje telo. Bilo loše ili dobro, želim vam pristojno reći da to ne pomaže i ne osećam se dobro'', napisao je na Instagramu u oktobru 2021.

A na njegovo mršavljenje uticala je i depresija. O svojim problemima sa depresijom progovorio je u dokumentarcu o mentalnom zdravlju pod nazivom "Stutz", koji je snimio u tajnosti sa svojim terapeutom.

"Kroz ovo putovanje samootkrivanja unutar filma shvatio sam da sam proveo gotovo 20 godina doživljavajući napade depresije, koji su pogoršani pojavljivanjima u medijima i na javnim događajima", izjavio je Džona za Deadline uoči izlaska filma koji nije mnogo promovisao u javnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.