Šta se događa između Megan i Kejt, zašto se nisu ni pogledale

Izvor: B92, 01.Mar.2018, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se događa između Megan i Kejt, zašto se nisu ni pogledale

Megan Markl je obavila prvu službenu dužnost s budućim suprugom princem Harijem, njegovim bratom Vilijamom i vojvotkinjom Kejt. Stručnjak za govor tela Džudi Džejms tvrdi da glumica nije bila stidljiva, već je prava "sila prirode", odlučna da se njen glas čuje. Ona kaže i da je Megan nova "narodna princeza".

Džejms navodi da Megan nije uopšte bila nervozna zbog pojavljivanja, čak je više imala izraz strepnje Kejt Midlton.

Megan je, pak, već okarakterisna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u britanskim medijima kao "nova Dajana" zbog svoje spontanosti i neposrednosti, emotivnog pristupa i energije kojom zrači, a "The Sun" piše i da je ona sasvim sigurno još jedna "narodna princeza".

Njeno glumačko iskustvo svakako joj pomaže oko nastupa i pojavljivanja, ako ništa drugo da drži stres i tremu pod kontrolom.

Džejms je kao zanimljiv deo nastupa istakla odnos između Megan i Kejt.

"Ubuduće bsmo mogli da vidimo neke prijateljske sukobe među njima", rekla je navodeći kao indikativno preskakanje međusobnih pogleda i osmeha.

One skoro uopšte nisu imale kontakt očima.

"Kejt je izgledala smireno, ali odlučno, a Megan je sve veeme sedela uspravno. Kejt je imala skupljene ruke u krilu, a njeni pogledi i osmesi bili su rezervisani samo za Vilijama. To znači da je bila malo nervozna zbog Megan", objasnila je Džejms.

Takođe, u ovom zajedničkom pojavljivanju primećeno je da su obe koristile kosu kao štit koji im je skrivao lica.

"Megan je opuštena, ruke su joj skupljene, brada spuštena sa blagim osmehom, što pokazuje da je sigurna u svoj status. Podignute obrve dokazuju da sluša pažljivo i predano. Kejt je takođe opuštena, a njena lagano nagnuta glava pokazuje da ne izigrava autoritet pred njom. Igra se s krajem prsta leve ruke, što je gest koji pruža utehu, ali i pokazuje da je sad sigurna u sebe", tvrdi Džejms.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.