Šta rade Megan i Hari posle svadbe?

Izvor: B92, 22.Maj.2018, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta rade Megan i Hari posle svadbe?

Protekli vikend bio je u znaku njihovog venčanja. Megan i Hari, sada vojvotkinja i vojvoda od Saseksa odložili su medeni mesec zbog prolsave rođendana princa Čarlsa. A kako im izgledaju prvi bračni dani?

Najpraćeniji svetski par vojvotkinja i vojvoda od Saseksa uslikani su danas kako napuštaju Kensigtonsku palatu i ovo je njihova prva slika nakon venčanja. Gledamo i gledamo i ne nalazimo takve detalje. Vidimo samo bračni par koji blista od sreće. Sve je na fotografiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako treba, a ako se po prvim danima braka, poznaje sve ostalo što će uslediti, biće ovo lepa ljubavna priča. Ovakve slike Megan i Harija viđamo od početka ozvaničenja njihove veze, blistali su prekjuče na venčanju u Engleskoj i sada im je samo preostalo da uživaju u ljubavi. Sa ogromnom pažnjom svetske javnosti odlično se nose.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa prvi put u javnosti od venčanja

Izvor: B92, 22.Maj.2018

Princ Hari i njegova supruga, vojvotkinja od Saseksa Megan Markl, danas su se prvi put pojavili na jednom događaju kao novovenčani kraljevski par...Reč je o svečanosti organizovanoj u Bakingemskoj palati na kojoj se Harijev otac princ Čarls susreo s predstavnicima vojnih jedinica i dobrotvornih...

Nastavak na B92...

Hari i Megan prvi put zvanično u javnosti kao bračni par

Izvor: N1 televizija, 22.Maj.2018

Princ Hari i Megan, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, imali su prvu javnu obavezu otkad su se u subotu venčali - učestvovali su na proslavi u čast princa Čarlsa u vrtovima Bakingemske palate...Hari je održao kratku zdravicu pohvalivši Čarlsa za njegovu "viziju i sposobnost da ostvari promene"...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.