Šta ne raditi na prvom sastanku

Izvor: Domino Magazin, 26.Mar.2013, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta ne raditi na prvom sastanku

Momci, samo se pridržavajte ovoga i uspeli ste

Ovo je za sve novopečene singl muškarce. Da li vam je dosta bezuspešnih prvih sastanaka koji ne vode do sastanka br. 2?

Da li se ponekad počešete po glavi i upitate, “ Zašto nije želela da izađe sa mnom opet? Mislio sam da je sve ok i da idem u dobrom pravcu”. E sada je naš zadatak da vam pomognemo da razumete žene i da imate više uspeha sa drugim izlaskom.

Ako mislite da je sastanak dobro prošao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << a ona više ne želi da se viđa sa vama sigurno ste uradili ili rekli nešto što ju je odbilo. A vi to čak niste ni skapirali. Ovi saveti će vam pomoći da umesto subote ispred TV-a sa pivom provedete jedno fino veče sa divnom ženom.

Dakle prenosimo vam 4 stvari za koje iz nebrojenih iskustava znamo da muškarci ne smeju nikad da urade na prvom sastanku.

Pogledajte u našoj Galeriji:

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.