Šta muškarci najviše mrze?

Izvor: B92, 24.Feb.2017, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta muškarci najviše mrze?

Muškarci ne vole kada žene pametuju, a dame vole kada momci u društvu filozofiraju.

Tako je pokazalo britansko istraživanje, u kojem je učestvovalo 750 dobrovoljaca.

Pripadnici jačeg pola, njih 60 odsto, izjavili su da beže od devojaka koje na svaku temu imaju šta da kažu, ističući svoje mišljenje i o modi i o visokoj politici. S druge strane, 65 odsto ispitanica je reklo da između momaka koji u većoj grupi sede u ćošku, ćute i dopuštaju da budu u senci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i onih koji "ne zaklapaju" uvek biraju ove druge, jer im više imponuje njihovo društvo.

- Ono što je za dame minus, za muškarce je izgleda plus. I obrnuto. To je verovatno povezano sa strukturom mozga, jer je poznato da se ona razlikuje kod devojaka i momaka - kaže Tim Džejkob, jedan od istraživača.

Izvor: Novosti

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta muškarci najviše mrze?

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Feb.2017

Muškarci ne vole kada žene pametuju, a dame vole kada momci u društvu filozofiraju. Tako je pokazalo britansko istraživanje, u kojem je učestvovalo 750 dobrovoljaca...Pripadnici jačeg pola, njih 60 odsto, izjavili su da beže od devojaka koje na svaku temu imaju šta da kažu, ističući svoje...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.