Šta muškarce asocira na seks?

Izvor: B92, 26.Maj.2011, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta muškarce asocira na seks?

Većina žena je bar jednom pomislila: "Da mi je barem jedan dan da budem u muškoj glavi”. Predstavljamo vam kakve im se misli vrzmaju kada je reč o seksu.

Ovo su odgovori nekoliko nasumice odabranih ispitanika koji govore o tome šta ih asocira na seks i šta ih najviše uzbuđuje.

"Mislim da je moja žena veoma atraktivna. Uvek potencira svoje mane, ali mislim da to nema veze s njenim realnim izgledom. Čak i kad nisam u raspoloženju, samo jedan pogled na njen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brushalter natera mi krv u glavu" Ali i prepone.”

"Nazvala me je na posao i rekla da ne može da prestane da misli na mene i da smesta dođem kući. Predosećajući da ću dobiti mnogo više od poljupca dobrodošlice, pošao sam odmah. Uzbuđenje je raslo dok sam stigao tamo i zatekao je u krevetu. Ostatka priče ću se dugo sećati.”

"Jedne subote, supruga i ja smo počeli da se ludiramo po kući, ali pre nego što će se desiti nešto konkretno, otišao sam da se istuširam. Zatim smo bili u šopingu, ali je ona koristila svaku priliku da ostanemo sami i dodirivala me. Do ručka sam samo mislio na seks. Kad smo konačno stigli kući, bacili smo se na "posao” kao da se nismo videli mesec dana”.

"Dok smo gledali filmove, ona je uzela moju ruku i stavila je na grudi. Zatim je počela nežno da je mazi. To je bio jednostavan, ali toliko izazovan potez, da smo vodili ljubav do kraja filma, ali i ostatak noći”.

"Ne znam šta mi je, ali kad vidim moju ženu kako liže lizalicu ili sladoled, ja načisto prolupam. Možda je to zbog toga što razmišljam kako se te njene veštine još mogu primeniti”.

"Kad smo na večeri, a ona je raspoložena za malo prisnije druženje, stavlja mi stopalo između nogu, diskretno ispod stola. U takvim situacijama jedva čekam da odemo kući”.

"Ljubljenje je romantično, ali kada mi žena sisa jezik, to me potpuno izbaci iz koloseka. Samo razmišljam o oralnom seksu”.

"Moja devojka baš praktikuje francuski poljubac. Prvo me izaziva mekim, izazovnim poljupcima i lizanjem. Onda stavi vrh njenog jezika u moja usta, a zatim ga brzo izvuče i tako naizmenično. Zatim počne da mi sisa usnu pa da pravi jezikom kružnice po mojim usnama. To me dovodi do ludila i to u rekordnom roku”.

"Kad me probudi poljupcem, znam da ću imati divno jutro. Činjenica da ne može da sačeka da se probudim sam, samo mi dokazuje koliko me želi. Ta impulsivnost me zaista osnažuje”!

"Zamišljam moju ženu i mene na svingerskim žurkama i da imamo seks dok nas drugi gledaju. Onda zamišljam kako me zadovoljava druga žena, ili moja supruga i ja zadovoljavamo neku drugu ženu”.

"Nekad zamišljam svoje bivše ljubavnice, pa čak i jednu koleginicu s posla”.

"Razmišljam o neobičnim stvarima koje bih radio sa svojom ženom, a ne bih da je pitam. Recimo, maštam o analnom seksu ili igranju uloga”.

"Mislim o najbizarnijim stvarima, pa čak i o sahranama. Na pameti mi je bilo šta što bi moglo da me spreči da dostignem orgazam pre svoje supruge.

Foto: photostock / FreeDigitalPhotos.net

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šta muškarce asocira na seks?

Izvor: medio.rs, 27.Maj.2011, 14:33

Većina žena je bar jednom pomislila: Da mi je barem jedan dan da budem u muškoj glavi. Predstavljamo vam kakve im se misli vrzmaju kada je reč o seksu.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.