Šta je vrelije - Kolin Farel ili asfalt? FOTO

Izvor: B92, 28.Jun.2021, 11:21

Šta je vrelije - Kolin Farel ili asfalt? FOTO

Glumac Kolin Farel, koji je poznat po tome što uvek vodi računa o svom fizičkom izgledu, uslikan je dok je džogirao u subotu u Los Anđelesu.

Na fotografijama je Farel (45) bez majice i u šortsu, a njegove izvajane ruke i trbušnjaci pokazuju da se u njegovim godinama itekako može održavati dobra forma.

Kolin Farel izašao u javnost ćelav FOTO

Inače, glumac se vratio u Los Anđeles nakon putovanja u Australiju gde je snimao biografsku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dramu Rona Hauarda "Trinaest života".

Početkom meseca američki mediji pisali su da će Kolin ponovo raditi sa glumicom Rejčel Vajs, koleginicom iz mračne romantične komedije "Jastog", na još jednom filmu iz istog žanra koji se zove "Dete ljubavi".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.