Šta je to što vas izdvaja iz mase i po čemu se razlikujete od drugih?

Izvor: Piplmetar.rs, 31.Okt.2017, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je to što vas izdvaja iz mase i po čemu se razlikujete od drugih?

Šta vi radite što je drugačije i suprotno od mase?
Po nečemu se sigurno razlikujete, šta je to što vas izdvaja i toliko čini posebnim od drugih? Koje su vaše luckaste navike, ako ih imate?
Sedite i napišite priču o sebi, sa svim svojim dnevnim ritualima, neobičnostima koje su samo za vas karakateristične: sa svim vašim vrlinama i manama, ono što vas odredjuje i obeležava. Zaklopite laptop, zatvorite svesku. Zatvorite priču.
Posle nekog određenog vremena ponovi sedite >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << za vaš sto, ili već mesto na kome ste sve to napisali i ponovo otvorite. Pročitajte vašu priču ponovo.
Foto Privatna arhiva za Piplmetar Da li vam se ta osoba o kojoj čitate čini zanimljiva? Da li ta osoba može biti inspirativna za druge ljude?
Da li ta osoba obećava na neki način?
Možda bi ovo moglo da vam pomogne ako se nekada pitate kakav utisak ostavljate na druge kao ličnost, kakva je vaša pojava … Možda vam pomogne i da sagledate sebe sa strane posmatrača i eventualno otkrijete šta je to što još može da nedostaje u slagalici.
Možda vam pomogne i da sebe na neki način unapredite i poboljšate sebe u odredjenim oblastima/segmentima u životu.
Otkriće šta je to što fali vašoj slagalici da bude potpuna.
Otkrićete sebe.
(Ivana Ika)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.