Šta brine muškarce tokom seksa?

Izvor: B92, 08.Jan.2010, 03:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta brine muškarce tokom seksa?

Osim dobrog starog pitanja jesu li bolji od njenog bivšeg, mnogo toga.

Uprkos činjenici da je vas je taj mačo muškarac, siguran u sebe, odvukao u krevet ne bi li vas uverio da je baš on najbolji, zapravo je pun straha i nesigurnosti. Četiri stvari njega vrlo često brinu i o njima kojima razmišlja tokom seksa:

Ruke su muškarcima u većini slučajeva briga jer ne znaju što da rade s njima dok vode ljubav. Naime, često ih brine da će staviti ruke gde ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << treba i da će zbog toga ispasti nespretni. Nakon što se opuste, ruke postaju najmanji problem.

Težina je drugi veliki problem jer ni muškarcima nije svejedno kako izgledaju kad odbace odeću sa sebe, što je dodatni psihološki pritisak u trenutku opuštanja. Pritom one sa više kilograma brine da ne budu preteški za svoju partnerku.

Orgazam je većini muškaraca cilj svakog seksa, no brine ih i kada partnerka ne doživi orgazam. Ne zbog njenog zadovoljstva, već zbog moguće njegove greške. Stoga je pozitivna reakcija partnerke na muškarca itekako poželjna.

Na kraju, brine ih i sam penis koji nikada nije dovoljno velik jer uvek može biti veći, bolji, spretniji" Pritom je svakom muškarcu itekako važno šta ona misli o njegovom penisu, pa koja reč pohvale njegovom vernom partneru uvek pali.

Izvor - tortal.hr

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šta brine muškarce tokom sexa?

Izvor: S media, 08.Jan.2010

Osim dobrog starog pitanja jesu li bolji od njenog bivšeg, mnogo toga...Uprkos činjenici da je vas je taj mačo muškarac, siguran u sebe, odvukao u krevet ne bi li vas uverio da je baš on najbolji, zapravo je pun straha i nesigurnosti. Četiri stvari njega vrlo često brinu i o njima kojima razmišlja...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.