Izvor: Nezavisne Novine, 16.Nov.2017, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušili zid kuće da iznesu ženu tešku skoro pola tone

Argentinski vatrogasci bili su primorani da sruše zid kuće jedne Argentinke kako bi ta 490 kilograma teška žena bila iznijeta i prebačena u bolnicu na liječenje, prenose lokalni mediji.

Tridesetdvogodišnju Izabelu, koja živi u Rosariju - 340 kilometara sjeverno od Buenos Ajresa - iz kuće su iznijeli na krevetu pričvršćenom za kamion službe civilne odbrane, kako pokazuju fotografije objavljene u dnevniku "Klarin", prenosi francuski "Figaro".

Izabela godinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << živi utučena, a veliki dio njenog tijela više nema nikakvu osjetljivost. Uz to su joj se na na nogama pojavili tumori usljed ekstremne gojaznosti.

"Uvijek sam bila gojazna. Napustila sam školu zbog diskriminacije koju sam trpila. Kasnije sam nastavila školovanje da bih bila neko u životu. Danas mi se to čini nemogućim", rekla je ona argentinskom listu.

Prije osam godina, Izabela je imala 130 kilograma, a poslije očeve smrti upala je u depresiju.

"Želim da se liječim i da živim", uzviknula je prije nego što su je odvezli u bolnicu u Rosariju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.