Srpski muzičar otvorio profil na OnlyFansu: To je ludilo, mene svi vole

Izvor: B92, 26.Jun.2023, 16:02

Srpski muzičar otvorio profil na OnlyFansu: "To je ludilo, mene svi vole"

Reper Markom Milivojev Mili nastupao je na muzičkom festivalu “Belgrade Music week”, a u razgovoru za beogradske medije se osvrnuo i na profil koji je otvorio na društvenoj mreži OnlyFans.

"Imam, ali nisam nešto preterano aktivan. Gotivno mi je bilo da to uradim jedini kao muškarac. Ja gledam da sam seks simbol i što se tiče muškaraca i žena, mene svi vole. Nisam toliko aktivan i ne dajem se tamo, uglavnom su to slike neke do pojasa" kaže Mili koji je otkrio i šta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mu to na pomenutoj mreži pišu pripadnice lepšeg pola.

"To je ludilo. Skoro me je jedna devojka oduševila, nije bilo ni vulgarno ni eksplicitno, napisala mi je “Ja sam Mila, ti si Mili, ajde da se milujemo”. To je meni kidanje jer volim originalne upade."

Kako kaže, na račun mu ležu pare od pomenute mreže.

" Zarađujem, mada ne znam da li sam ikada podigao tu lovu, nešto mi uvek šalju. Meni to služi više zbog konekcije sa publikom koja želi da me vidi u nekom privatnom svetlu" objašnjava Mili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.