Srpska glumica je dobila ćerku u 52. godini: Ove zvezde postale su mame posle 40. (FOTO)

Izvor: BKTV News, 07.Sep.2018, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska glumica je dobila ćerku u 52. godini: Ove zvezde postale su mame posle 40. (FOTO)

Savremeni način života, stalna trka i jurnjava za brojnim obavezama, dovele su do toga da druge, važne stvari sačekaju i dođu kasnije nego što je to nekada bilo.

Mnoge poznate žene ostvarile su se u ulozi mame nakon što su napunile 40 godina, i time pokazale da je beba uvek dobrodošla, u bilo kom trenutku i da za ovu najodgovorniju, ali najlepšu ulogu, nikad nije kasno.

Foto: Printscreen/Youtube

Ne odustajte od svojih snova dokle god postoji nada >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da ih ostvarite, a najbolji primer toga je glumica Ljiljana Jakšić koja je sa 52 godine rodila ćerku Dariju koja je njen centar sveta.

"Nigde nije idealno i ja sam godinama čekala da mi se stvori idealna situacija kako bi mi se desila porodica i nisam dočekala idealnu situaciju i onda sam se odlučila i potrudila koliko sam god mogla da se rodi Darija i Bog je to dozvolio. Ona je moje najveće blago, radost i jedina prava sreća života", izjavila je ranije u intervjuu za Kurir Ljiljana Jakšić.

Novi ljubimac #bogomoljka #preobraženje #seavitamin #nature #purebiology

Објава коју дели Leonessa Eric (@leontina012) дана 6. Авг 2018. у 3:07 PDT

Pevačica, kompozitor i tekstopisac Leontina Vukomanović dobila je ćerku Luciju u 40. godini u bračnoj zajednici sa muzičarem Filipom Patom. Jednom prilikom je izjavila da je rodila u pravo vreme, kada se već ostvarila na privatnom i poslovnom planu i postala dovoljno zrela da se posveti toj ulozi.

Kad ti #premijeravikendspecijal uslika omiljeni ranac za školu, koji je stigao pravo iz #statovac #statovacanatomskiranac, ni manje ni više- nego iz Leskovca... sutra svi u školu! #austojeskolazgodna #odkucedoskole #decasuukrassveta

Објава коју дели Leonessa Eric (@leontina012) дана 2. Сеп 2018. у 8:40 PDT

"Ja sam imala sreću što sam tu negde na početku četrdesetih postala majka, kada sam se ostvarila u životu i karijeri, kada sam rešila neka bitna pitanja i materijalni status pa imam puno vremena da se posvetim detetu. Takođe, imam sreću da se bavim poslom koji ne isključuje dete pa ona može da bude sa mnom što mi znatno olakšava majčinstvo", rekal ej Leontina ranije u intervjuu za Puls.

Foto: Jutjub printskrin "Izjasni se"

Voditeljka Maja Žeželj ćerku Lenu dobila je u 41. godini, a dve godine potom i sina Marjana.

"Često kažem da je dobro što se nisam ranije porodila, sada bih imala petoro. Prvi put sam se pitala da li sam stvarno trudna i radila sam testove, dok sam drugi put posle nedelju dana jednostavno znala. S prvim detetom stomak mi se samo nazirao, a s drugim mislim da sam dve nedelje bila trudna, a stomak mi je bio kao da sam u četvrtom mesecu", rekla je Maja jednom prilikom.

Princ Hari držao poster Hale Beri na zidu, stigao brutalan odgovor glumice (FOTO)

You’re not rich until you have something money can’t buy.

Објава коју дели Halle Berry (@halleberry) дана 23. Јун 2018. у 9:17 PDT

Glumica koje je osvojila Oskara postala je mama u 41. godini. Tada je rodila ćerku Nalu, a pet godina kasnije i sina koji je dobio ime Mejsio Robert Martinez.

????

Објава коју дели Halle Berry (@halleberry) дана 3. Сеп 2018. у 4:42 PDT

"Trebalo mi je vremena da shvatim mnoge stvari u životu, ko sam, kako da budem srećna, kako bih došla do toga da budem majka kakva sam želela da budem", izjavila je glumica.

Feliz día de las madres ????? #tbt #mexico

Објава коју дели Salma Hayek Pinault (@salmahayek) дана 10. Мај 2018. у 12:56 PDT

Glumica Selma Hajek ćerku Valentinu rodila je u 41. godini sa francuskim milijarderom Fransoom Anrijem Pinoom.

"To je bilo savršeno vreme da moja karijera zauzme sporedno mesto u životu. Sada je moj fokus na njoj i uživam u vremenu koje s njom provodim", izjavila je poznata glumica.

Marija Kilibarda objavila fotku uoči rođendana, i jasno stavila do znanja šta joj je najvažnije u životu

Ten years ago today our little girl came into the world ? You are our joy Sunday Rose. We love you, Happy Birthday ?❤️

Објава коју дели Nicole Kidman (@nicolekidman) дана 7. Јул 2018. у 1:15 PDT

Glumica Nikol Kidman ima četvoro dece, a ćerku Sandej Rouz rodila je u  41. godini. Iz prvog braka sa Tomom Kruzom usvojila je ćerku Izabelu Džejn i sina Konora, jer poznati par nije mogao da ima decu. Iz braka sa Kitom Urbanom ima dvoje biološke dece ćerke Sandej Rouz i Fejt Margaret.

"Iskusila sam majčinstvo na različite načine. Doživela sam usvajanje, rađanje i surogat majčinstvo. Oduvek sam želela da budem majka. Majčinski instinkti su se javili još dok sam bila devojčica. To mi je bila pokretačka snaga zbog čega sam se verovatno okušala u tome na različite načine. Ja sam majka jer uživam u tome. Porodica mi je sve", rekla je glumica.

INSTANEWS: Voditeljka "Slagalice" objavila fotku svoje najveće ljubavi, Sloboda Mićalović otkrila ko joj peva na uvce

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.