Srpkinje su POLUDELE za ovim BIKINIJEM, zbog jedne FANTASTIČNE STVARI

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jul.2016, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinje su POLUDELE za ovim BIKINIJEM, zbog jedne FANTASTIČNE STVARI

Dvodelni kupaći kostimi kod kojih se gornji i donji deo razlikuju totalni su hit među Beograđankama i Novosađankama, a zanimljivo je da je ovo trend koji je u svetu napravio bum još pre nekoliko godina.

Iako nikako ne preporučujemo da se slepo držte trendova, čak i kada vam se ne sviđaju, ovog puta podstičemo sve devojke da probaju "raspareni" bikini i to zbog ova tri razloga, prenosi 24 sata.

Jeftiniji je

Ako kupite dva kupaća kastima različitih dezena >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << (na primer, jedan jednobojan, a drugui cvetan) automatski ste dobili čak četiri moguće kombinacije. Drugim rečima, za iste pare dobijate duplo više stvari - što je sjajna vest kad pred polazak na more pokušavate da se skrpite sa što manje para.

Prilagođava se vašem telu

Devojke sa malim grudima ali velikom guzom mogu da se odluče za crni donj deo kupaćeg, koji će vizuelno da smanji ovaj deo tela - ali zato gore mogu da obuku trougliće sa raznobojnim cvetovima ili jednostavno beli deo kupaćeg, koji će vizuelno da uveća grudi.

Foto: Pixabay

Isto važi i za resice, koje su ove godine popularnije nego ikada - donji deo sa resama će da istakne obline, pa možete da ga kombinujete sa "ravnim" gornjim delom.

Resice na trouglićima savetujemo devojkama koje žele da privuku pažnju na grudi.

Do sad su i ptice naučile da devojka može da bude XL u predelu grudi, ali S u predelu guze - ako se odlučite za kupaći koji ima dve različite boje, lako možete da kupite odvojeno gornji i donji deo.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Gornji ima u vašoj veličini u crvenoj, a donji samo u belo-plavoj boji? Nema problema - to je sada IN!

Ukoliko, pak, ne kupujete odvojeno gornji i donji deo, uvek možete da krenete u šoping sa drugaricom koja ima drugačiji oblik tela od vas. Tako ona može da uzme one delove koji njoj odgovaraju, a vi uzmete ono što vi želite. Na taj način ćete potrošiti manje para.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.