Srednjovekovna dama: Svi pričaju o venčanici poznate pevačice FOTO

Izvor: B92, 01.Sep.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srednjovekovna dama": Svi pričaju o venčanici poznate pevačice FOTO

Poznata pevačica Eli Golding udala se za Kaspara Džoplinga, a od početka cemonije svi pričaju samo o njenog haljini.

Eli Golding, čija pesma “Love me like you do“ iz filma “Pedeset nijansi sive“ ima preko dve milijarde pregleda, na venčanju se pojavila u potpuno zatvorenoj haljini, pa su je mediji opisala kao “srednjovekovnu damu“, piše Metro.

Mlada je nosila "Chloe" haljinu dizajnerke Nataše Ramsej-Levi. Prelepa venčanica je zatvorena do grla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa karnerom oko vrata, a svuda po sebi ima nanizane bisere. Mnogi su odmah prokomentarisali kako mlada nikada nije bilo toliko smerno obučena, ali nisu osporili jedinstvenost haljine.

Veo koji se viorio za pevačicom "pridržavalo" je najmanje šest deveruša, koje su takođe bile obučene u belo. Frizura za koju se Eli odlučila bila je jednostavna punđa, a buket koji je nosila sadržao je belo cveće koje se uklapalo u dekoraciju katedrale.

Kao idealno mesto da izgovore svoje zavete par je izabrao Jork Minster katedralu u Jorku, a samom venčanju prisustvovalo je i nekoliko članova kraljevske porodice.

Na venčanje je bilo pozvano mnoštvo slavnih ličnosti poput pevača Džejms Blanta, glumice Sijene Miler, komičara Džejmsa Kara, kao i bivša devojka princa Harija Kresida Bonas.

Ipak, od prisutnih gostiju najveću pažnju su privukli pevačica Kejti Peri i njen verenik glumac Orlando Blum koji nisu skidali osmeh sa lica.

Na venčanju se pojavio veliki broj obožavaoca koji su došli da bi se divili veličanstvenom venčanju, pa je obezbeđenje moralo da se postara da ceremonija u katedrali protekne bez upada nepozvanih gostiju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.