Srđan Đoković Dritana Abazovića nazvao četvrtim sinom: On je deo moje porodice VIDEO

Izvor: B92, 17.Okt.2023, 22:26

Srđan Đoković Dritana Abazovića nazvao četvrtim sinom: "On je deo moje porodice" VIDEO

Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović uručio je večeras zahvalnicu istaknutim predstavnicima crnogorske dijaspore i iseljenika za njihov doprinos promociji Crne Gore i jačanju veza sa Srbijom. Svečanost je održana u Crnogorskoj kući u Beogradu.

Među dobitnicima istaknute zahvalnice našao se i Srđan Đoković,

"Ja ne mogu da iskažem svoje zadovoljstvo i sreću što se nalazim u ovoj kući ovde. Za mene je ista kuća gde sam rođen u Mitrovici, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zvečanu, mom Beogradu, tako isto osećam i za Crnu Goru" kazao je Srđan Đoković.

Priča da su njegovi roditelji imali jako teško odrastanje, naročito njegovi baba i deda, koji su tokom bombarodvanja morali da pobegnu iz Metohije u Crnu Goru gde su živeli do kraja rata.

"Odatle, iz tih teških situacija, iz tog kamena i krša i teškog vremena je potekao naš ponos i dika Novak Đoković. Ponos i dika Srbije i Crne Gore podjednako" naveo je otac čuvenog tenisera.

Srđan se potom zahvalio i Dritanu Abazoviću, a nazvao ga je i sinom.

"Ovom čoveku dugujem neizmjernu zahvalnost. Ja sam rekao da je on moj sin i brat. On je ustvari moj četvrti sin. To što je vratio imovinu SPC-u, to je za ponos i diku njegovoj porodici. On je i deo moje porodice" kazao je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.