Srbija će biti predstavljena u Seulu

Izvor: B92, 20.Apr.2021, 16:07

Srbija će biti predstavljena u Seulu

Projekat arhitekte Danila Dangubića je među velikom konkurencijom izabran da predstavlja našu zemlju na Bijenalu arhitekture u Seulu.

Od 1440 radova, izabrano je da se prikaže 39, a jedan od njih je i projekat koji predstavlja Beograd njegovu dugovečnost i sve ono što je preživeo- kaže za 150 minuta Dangubić.

Napominje da je imao motivaciju za ućešće u ovom projektu zbog činjenice da se bavi arhitekturom na najvišem nivou i da je ovo jedna velika prilika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se Beograd upozna kroz ovaj projekat, koji se bavi povezivanjem autotunela sa savske i dunavske strane grada.

Cilj je da se prikaže održivost gradova na jedan savremeni način, a otvaranje je zakazano za 15-ti septembar ove godine.

Detalje u vezi ovog projekta možete pogledati u videu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.