Spojila nespojivo: Samo ona može da iznese ovu kombinaciju

Izvor: B92, 14.Feb.2016, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spojila nespojivo: Samo ona može da iznese ovu kombinaciju

Većina tvrdi da je pevačica napravila promašaj.

Ali, nama se baš dopada, jer samo Rijana može da ponese ono što druge žene ne mogu. Pevačica je pevala u čast Lajonela Ričija, a za taj veliki događaj obukla je dugačku cvetnu haljinu i patike.

Iako mnogi kažu da je ovo njen najveći modni promašaj, nama se zapravo odličan. Haljina je prelepo istakla njeno lepo oblo telo, a patike su samo samo još jednom potvrdile Rijaninu različitost i podsetile nas da je u tome zapravo njen šarm.

Zaključak je da samo ona to može da nosi i da izgleda fenomenalno!

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Spojila nespojivo: Samo ona može da iznese ovu kombinaciju

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Feb.2016

Većina tvrdi da je pjevačica napravila promašaj...Samo Rijana može da ponese ono što druge žene ne mogu. Pjevačica je pjevala u čast Lajonela Ričija, a za taj veliki događaj obukla je dugačku cvetnu haljinu i patike...Iako mnogi kažu da je ovo njen najveći modni promašaj, nama je zapravo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.