Splitski prekršajni sud kaznio Trifunovića, evo koja suma je u pitanju; Glumac se besan oglasio FOTO

Izvor: B92, 09.Sep.2023, 09:30

Splitski prekršajni sud kaznio Trifunovića, evo koja suma je u pitanju; Glumac se besan oglasio FOTO

Glumac izašao iz suda nezadovoljan izrečenom kaznom

Opštinski prekršajni sud u Splitu kaznio je glumca Sergeja Trifunovića sa 500 evra novčane kazne zbog držanja psa bez nadzora i vređanja policajca na plaži Kaštelet. Osim 500 evra kazne, Trifunović mora da plati i 50 evra sudskih troškova, saopšteno je iz tog suda, prenosi Hina.

Trifunović se po podne na splitskoj gradskoj plaži Kaštelet kupao zajedno sa svojim nemačkim ovčarom. To je smetalo kupačima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji su se tamo zatekli pa je neko od njih pozvao policiju.

Nakon što je policija stigla na plažu utvrdila je da je pas bez nadzora, a kada je Trifunović počeo da ih vređa priveli su ga u policijsku stanicu. Uz prijavu za narušavanje javnog reda i mira, odveden je na sud gde mu je izrečena novčana kazna.

Trifunović je izašao iz suda nezadovoljan izrečenom kaznom. Tvrdio je da ga je prijavila ženska osoba koja se navodno boji psa i da se na plaži ne vidi znak zabrane za pse.

Glumac se sinoć oglasio na društvenim mrežama i poručio da više nikada neće doći u Split.

"U redu, da to kažemo ovako: uznemiravanje koje sam doživeo danas se može uporediti sa istorijskim slikama na kojima policajci sa nekakvim svinjskim glavama u košuljama sa kragnom i sigurnosnim značkama Pit Bula paradiraju gradom, uznemiravajući meštane i vlasnike kafića koji se ne "ližu" sa gradskom vlašću. Nigde nisam doživeo maltretiranje koje sam danas podneo. Da parafraziram Olivera Dragojevića: Nikada više neću doći u Split", napisao je Sergej sinoć na Instagramu.

"Adio. I bilo je lepo i svi moji dragi prijatelji iz Splita su uvek dobrodošli. A Ivošević, koji je danas došao da se šatro slika za ćaleta (koji je divan čovek, moj kolega i potpuno izuzet iz ove priče) specijalno da mi se napaše mu*a, govan*e malo", bio je izrevoltiran Sergej.

Nije video znak zabrane pasa

Podsetimo, Sergej je juče snimljen kako izlazi iz suda u pratnji branioca Ivanke Šamije i vidno uznemiren pokazuje znak za zabranu pasa. Rekao je da splitski policajci tvrde da se vidi, ali kaže da ga nije video. Imao je i pitanje za dogradonačelnika Splita.

"Ivoševiću, vidiš li ovo", upitao je Trifunović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.