Sony dvogled

Izvor: Domino Magazin, 24.Avg.2011, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony dvogled

Samo malo drugačiji od onog na šta ste navikli, a i dosta bolji

Sony je napravio prvi digitalni dvogled na svetu. Kako li to radi, sigurno se pitate. Za početak, umesto da gledate u stakla imaćete uvid u malene ekrane. Na njima se prikazuje slika koju beleže dve kamere uz mogućnost povećanja do 20 puta.

Tu dolaze i neke napredne mogućnosti koje onaj vaš stari ruski model nema. Sony Dev-5 može da snima HD video sa 1080 linija i to u 3D tehnici. Baš kao i obične >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << fotografije do rezolucije od 7 megapiksela. Uz to ima i ugrađen GPS pa svaki zapis možete da geotagujete.

Nemamo pojma šta će ovo čudo nekome, osim možda da se postavi na stalak uperen u prozor sa pogledom na stan one komšinice preko puta ulice koja stvarno voli da se šeta gola.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Porodični portreti

Izvor: Domino Magazin, 25.Avg.2011, 06:56

Samo malo drugačiji od onog na šta ste navikli!..Fotograf Ulric Collette je fotografisao članove iste porodice i onda napravio prelepe porodične portrete. Pa ne baš, ali verovatno je tako prevario ove jadnike koji su pristali da ih slika!..Dakle, na jednoj slici su predstavljene dve spojene face...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.