Solarni Ketl

Izvor: Domino Magazin, 10.Jun.2013, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solarni Ketl

Greje vodu sunčevom energijom

Verovatno ste i vi skapirali da je ketl (grejač za vodu) najboji izum još od točka! Ali kao da to nije bilo dovoljno već sada stiže još bolja spravica.

To je Sunrocket Solar Kettle, odnosno solarni grejač kome ne treba struja!

Dovoljno je da ga postavite na sunce i za 30 minuta će dovoljno zagrejati vodu da napravite čaj recimo. Jasno vam je da štedi energiju, štiti prirodu i idealan je za sve aktivnosti koje ćete >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << organizovati van kuće. Samo ga ponesite na kampovanje, roštilj ili u dvorište.

Ali nije ovaj momak samo sladak, on koristi potpuno novu tehnologiju za prikupljanje energije. Zapravo je to efikasna solarna ćelija napravljena oko termosa. I zato će raditi stvarno efikasno. Cena je 80 dolara što i nije mnogo više u odnosu na električne verzije! U kompletu dobijate i kutijicu za bezbedno prenošenje! E sada znamo šta želimo za rođiš!

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.