Šokantna scena iz restorana brze hrane: Radnica sekla nokte na kuhinjskom stolu VIDEO

Izvor: B92, 19.Jun.2023, 15:38

Šokantna scena iz restorana brze hrane: Radnica sekla nokte na kuhinjskom stolu VIDEO

Korisnik TikToka sa nadimkom "Blowitupbrady", muškarac koji inače u jednom gradu u Oklahomi drži radnju sa pirotehnikom, objavio je pre neki dan na TikToku snimak koji je zgrozio milione korisnika te društvene mreže.

Naime, kako je to barem preneo, negde u Pragu je uhvatio radnicu jednog restorana brze hrane kako uređuje, odnosno seče nokte nasred kuhinjskog stola, odmah pored povrća i ostale hrane.

Video-snimak je u međuvremenu dospeo i na pojedine popularne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svetske portale, a gledaocima je otkrio da je radnica restorana prekinula s pedikirom nakon što je shvatila da je taj američki turista posmatra.

"Ako joj je prijatno da ovo radi javno, pitam se šta li sve radi iza zatvorenih vrata", stoji kao dodatni opis ponovo objavljenog snimka koji je mnogima bukvalno zgadio hranu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.