Šok na koncertu slavne pevačice: Obožavalac je gađao kremiranim ostacima svoje majke FOTO

Izvor: B92, 27.Jun.2023, 11:48

Šok na koncertu slavne pevačice: Obožavalac je gađao kremiranim ostacima svoje majke FOTO

Pink je izgledala užasnuto nakon što je posetilac njenog nastupa bacio veoma intiman "poklon“ na binu na nedavno održanom koncertu– a fanovi su bili besni u njeno ime.

Pevačica Pink je na trenutak ostala bez reči tokom nedavnog koncerta kada je obožavalac bacio kesu kremiranih ostataka njegove majke na binu.

Pink je otpevala četvrtu pesmu na festivalu British Summer Time u londonskom Hajd parku, kada je uzela veliku kesicu belog praha koji je bio postavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na binu.

"Je li ovo tvoja mama?" upitala je osobu koja je bacila kesu na binu.

"Ne znam kako se osećam u vezi sa ovim."

Vidno zapanjena pevačica je zatim spustila paket iza zvučnika na prednjoj bini i nastavila da izvodi svoju aktuelnu pesmu "Just Like A Pill".

Pink možda nije znala kako se oseća, ali oni na društvenim mrežama sigurno jesu, kritikujući posetioca koncerta zbog svog čina.

"Neko je bacio pepeo svoje majke na Pink. Treba da imamo granicu kao devojke?" napisao je jedan fan.

"Dobro je to podnela jer bih se definitivno naljutio da mi je neko dao pepeo njihove mame“, rekao je drugi.

"Osećam da će obezbeđenje na koncertu biti kao prolazak kroz TSA ako ljudi ne prestanu da budu čudni“, napisao je drugi.

Drugi su imali ekstremnije sugestije o tome šta je Pink trebalo da uradi:

"Počeo bih da šmrkam njihovu majku na sceni“, napisala je jedna osoba na Tviteru, dok je druga rekla da bi to "prosuli po publici“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.